Jens Frederik Hansens blog holder flyttedag


Efter 4 år og nogle hundrede opslag, så er det tid til noget nyt for Jens Frederik Hansens blog. 

Bloggen får sit eget domæne på nettet
www.JensFrederikHansen.dk
er fremover stedet, hvor man finder mig. Webadressen er lidt lang, men den er kortere end den gamle. Og så er den mig. Det kan jeg godt lide.

Indholdet bliver også bedre
Holdninger til dagligdagens politiske emner dominerer mine opslag.  Aktualitet er derfor vigtig. Stigende læsertal for bloggen gør heldigvis, at det ikke længere er så interessant at få indlæggene trykt i avisen. Så der kommer flere “originals”, som ikke kan ses på andre kanaler. Og da de ikke skal vente på en avis, så kommer de fremover hurtigere.

Bloggen gør en forskel
Læsertallet er naturligvis vigtigt. Og det er stigende, pænt stigende. Ros for mine opslag kommer jævnligt fra uventede kanter, og sjovt nok går det igen, at struktur, proportionalitet og redelighed overfor modparten fremhæves. Og det bekræfter min tillid til, at verden kan flyttes i små, bittesmå skridt.

Både Gud og djævelen bor i detaljen. Troværdighed er noget, som bygges op langsomt.  Men det er på den måde man overbeviser.  Det skal jeg naturligvis fortsætte med.